nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
B2B

Projecten 'aankleden', en dan met name de wanden een aangename uitstraling geven is een snelgroeiende markt waarin 68art een mooie service biedt. Professioneel en snel!
Met plezier stellen wij u de mogelijkheden voor om uw bedrijfsruimten, vergaderruimten, ontvangstruimten, burelen, gangen en ontmoetingsruimten te veraangenamen met werken uit ons assortiment.
Foto
Hotel

Er wordt vaak gezegd dat een eerste indruk de belangrijkste is. Wat zien uw hotelgasten als eerst, als zij hun kamer binnenstappen?
Bed - TV- en wanddecoratie... dat zijn de eerste drie dingen die een 'welkom in ons hotel' aangenaam maken.

Dat het bed uitnodigend en netjes is, en de TV goed werkt... is meestal dik in orde. Het is echter vaak een miserabel kadertje met een 13 in een dozijn afbeelding die de wand zou moet opvrolijken. Daar kunnen wij ons steentje bijdragen! Hang iets creatiefs! Iets met een kwalitatief deftige uitstraling. Iets dat uw tarief per nacht ondersteunt.
Foto


Ontvangst in uw Bedrijf.

De ontvangstruimten, receptie, vergaderzalen en of directiekantoren....
Het eerste dat uw klant doet bij binnenkomst is rondkijken!
Wat krijgt uw klant bij u te zien?

Soms is één groot kunstwerk, of juist een serie kleinere werken, een visuele uitnodiging tot binnenkomen, of een manier om uw klanten iets te laten zien van uw 'persoonlijke touch' in uw bedrijf.
+
+
+
+
+

 
Foto
Deze website gebruikt cookies zoals iedere andere website... zonder persoonlijke gegevens op te slaan