nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
De Kust...

Daar waar water en land samenkomen. Daar waar vele mensen de warmte en de verkoeling zoeken. Daar waar miljarden korrels zand een strand vormen. Daar zijn de uitersten een geliefd onderwerp voor tal van kunstenaars en natuurliefhebbers.

 
Foto
De Kunst....

Dagen dat het zonlicht vrijspel heeft met zee en zand, zonder menselijke tussenkomst, zijn beperkt. Die momenten zijn wel de minuscule utopia's die men graag aan de wand ziet. Dus het zijn vooral die momenten, fracties van seconden die u gaat terugvinden in het aanbod van Kust-Kunst.


Dat de foto's sfeer- en karaktervol zijn is het minimuun om gewaardeerd te kunnen worden. Dat een foto daarmee nog geen Kunst is hoeft geen verdere uitleg. Behalve dan dat het een kunst blijft om de momenten alszodanig te vangen... zodat sfeer en karakter in dit eindeloze thema uw wanden kunnen opsieren.Verder is het aan u!

Een kwestie van smaak. Persoonlijke voorkeur...van momenten, onderwerp, helderheid van kleuren of juist kleurloosheid. De kracht zit in het onderwerp, of juist in het ontbreken van een specifiek onderwerp.

U treft bijzondere mooie panoramazichten die het perfect doen op een uitgerekt breed formaat. Dan zijn er de meer contrastrijke beelden die, enigszin vervreemd, de werkelijkheid uitvergroten of juist uitvlakken...

Uiteenlopende invalshoeken...

Er is maar 1 persoon die u kan zeggen wat uw muur optimaal kan verfraaien, uw ruimte zijn eigenheid kan geven of versterken, en de toeschouwende mens kan beroeren, of tot rust laat komen, en die persoon bent u zelf.

Daarmee treft het zeer diverse aanbod zijn doel. Het is heel onwaarschijnlijk dat iemand alle foto's/beelden/indrukken mooi gaat vinden, en even onwaarschijnlijk dat niets tot bekoring leidt. 

Kwaliteit...

Het is niet echt mogelijk om een volledig correct beeld te geven van de canvas- en foto-afwerkingen in deze webshop. De beperking van kleuren op uw beeldscherm, de extreem kleine images die de werkelijke kleuren, scherpte-indruk en detaillering niet kunnen weergeven. Het maakt dat u best en vooral op uw smaak, voorkeur kiest. De kwaliteit van de afwerking is optimaal. De afgeleverde werken hebben de juiste kleurweergave, de juiste scherpte-indruk, de juiste detaillering... De gebruikte materialen zijn uitsluitend van professionele kwaliteit. Evenals de gebruikte apparatuur. Van opname, via verwerking, tot eindproduct.

 
Foto
Deze website gebruikt cookies zoals iedere andere website... zonder persoonlijke gegevens op te slaan