nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto


is een professionele service die het aankleden van uw wanden gewoon een flink stuk makkelijker maakt.
'Winkelen wanneer het ú past!' .... Bekijk op het gemak de gepresenteerde werken op deze website. Uw voorkeur gevonden? Klik op bestellen.
Bepaal uw gewenste afmeting, en uw nieuwe wanddecoratie is opweg naar u!.
Foto
Art -on- Canvas

Een kwaliteitsproduct dat vele jaren uw wand zal sieren. Kant-en-klaar, gemonteerd op 3x3cm dik hout, zal het canvas karaktervol zijn superieur geprinte afbeelding tonen. Direct op te hangen!
Art -on- Canvas kunt u standaard in 3 verschillende afmetingen bestellen.
Verder treft u ook een aantal trendy panoramische afmetingen.


.
Foto
HQ Photo Poster

De professionele afdrukkwaliteit van de foto's is een streling voor het oog. De HQ Photo-Poster wordt opgerold verzonden/geleverd zodat er een kreukvrije vakafdruk op dik, professioneel fotopapier voor uw ogen ontrolt. Het is aangeraden om de foto in te lijsten of op te kleven voor een lange  levensduur.

In veel gevallen treft u bij de bestelopties ook een mogelijkheid om de foto op Dibond gekleefd te bestellen. Dan is uw kunstwerk direct helemaal af, en helemaal klaar om aan uw wand te hangen.


.
Foto
Dibond  'Specials'

Het bijzondere effect ontstaat doordat de kunstzinnige afbeelding is opgedeeld in 8 tot 12 losse stukken. Deze stukken worden (met afstandhouders) op elkaar gemonteerd, met een variabele afstand van 1cm tot 4cm. Hierdoor onstaat er een bijzonder diepte effect in het werk dat uw wand werkelijk een nieuwe dimensie geeft.
Deze werken hebben een hoogte van 60 tot 80cm en een breedte van 150 tot 180cm.
Deze werken worden door ons persoonlijk aan uw wand bevestigt.
*
*
*
*
*
*

 
Foto
Deze website gebruikt cookies zoals iedere andere website... zonder persoonlijke gegevens op te slaan